CHOOSE YOUR PLAN


1 ON 1

€45 excl. BTW

Individuele begeleiding op maat van jouw persoonlijke doelstellingen, ongeacht je huidige niveau. Haal het maximum uit uzelf door onze 1-on-1 aanpak. We staan elke workout naast u voor de best mogelijke begeleiding, motivatie en nodige aanpassingen waar nodig.

Dit is de ALL-IN formule!

Prijs excl. abonnement

1 ON 1 + 1

€35 p.p. excl. BTW

Net zoals de 1 ON 1 formule maar met de steun van jouw partner/vriend(in). Wil je de drempel kleiner maken om eraan te beginnen dan is dit de ideale manier. LET OP: het is wel aangeraden om ongeveer dezelfde doelen te hebben om het beste uit de begeleiding te krijgen. 

 

Prijs excl. abonnement

YOUR PERSONAL PLAN (online)

Prijs op aanvraag

Train je liever zelfstandig maar heb je toch af en toe nood aan een duwtje in de rug? Hier bieden wij u een gepersonaliseerd schema aan met nodige begeleiding & opvolging. 

Train je ergens anders (andere fitness) maar toch geïnteresseerd in onze aanpak? Dit is ook perfect mogelijk.

Prijs excl. abonnement

1 on 1-2 Boxing

€45 of €35 p.p. excl. BTW

Wil je uw conditie naar een ander niveau brengen? Zoek je een leuke manier om uw stress van u af te slaan? Niet bang om eens uw limieten op te zoeken en uitgedaagd te worden? 

Zoek niet verder! 

Alleen of met een partner/vriend(in)

 

Prijs excl. abonnement

Wat zijn de eerste stappen?

Van zodra je uw eerste bericht stuurt spreken we een moment af om eens samen te zitten voor een intakegesprek. Hierbij bespreken we wat uw doelen zijn en hoe wij die samen zullen bereiken. Ook bespreken we alle andere nodige informatie om u de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Dan volgt een (gratis) proefles en op basis daarvan kunnen we uw gepersonaliseerd traject opbouwen.

Kan ik personal training krijgen?

Personal training is voor bijna iedereen toegankelijk! Daarom dat een intakegesprek heel belangrijk is. Hier kunnen we samen bekijken wat mogelijk is en als jij een goed gevoel bij mij hebt. Dit is ook heel belangrijk en wordt vaak onderschat! Personal training is dan ook een vertrouwensband tussen u en uw coach.